Tunna Skifferpaneler - Det är bara fantasin som sätter gränser för din skiffervägg

 

Skiffer har blivit ett av de mest trendriktiga materialen för både stenvägg inne och utemiljöer. Tänk dig en stenvägg inomhus! Den ger en rustik känsla samtidigt som naturens egna material skapar hemtrevnad och mysfaktor. Våra skifferplattor finns i ett flertal färger som smälter samman med andra naturmaterial som trä, glas, stål och färger som du redan har i ditt hem. Modulerna är huggna för hand och varierar något i tjocklek, vilket förstärker stenarnas karaktär.

 

Skiffer på vägg är lika vackert inne som ute!

 

Ladda ned broschyr här (PDF)

 

Ladda ned prislista här (PDF)

 

 

 

Black Mountain (ART-SF018)

En svart/granitgrå skifferplatta i formatet 600x150 mm. Denna skiffermodul är endast mellan 1-2 cm tjock. Lika snygg både som natursten vägg inne eller i uterummet.
 
Lagervara
Finns även som hörnsten för ytterhörn.

Black Glossy Mountain (ART-SF1308B)

En svart kvartsitskiffer med underbar gnistrande effekt i formatet 600x150 mm. Denna skiffermodul är endast mellan 1-2 cm tjock. Passar utmärkt för beklädnad av en fondvägg, en öppen spis, i en vinkällare eller i ett badrum. 
 
Lagervara
Finns även som hörnsten för ytterhörn.

Rusty Mountain (ART-SF1120-1)

En grå skifferplatta med massor av härliga rostfärger i formatet 600x150 mm. Denna skiffermodul är endast mellan 1-2 cm tjock. Skiffret ger ett exklusivt intryck och den oregelbundna ytan skapar en livfullhet som får rummet eller miljön att lysa upp. Rusty Mountain passar till det mesta, fondväggar, pelare, murstockar och vinkällare. Både till små och stora ytor. 
 
Lagervara
Finns även som hörnsten för ytterhörn.

Desert Mountain (ART-SF014)

Desert Mountain är ett stilrent väggskiffer i modulform i formatet 600x150 mm. Denna skiffermodul är endast mellan 1-2 cm tjock och passar utmärkt för minimalistiska miljöer. Den varierande färgen på stenen ger ett elegant intryck och passar som avbrytande skiffer vägg i badrum eller vardagsrum. Desert Mountain har grå, gröna och brunröda toner, men har även ljusare inslag i sig som gör själ för namnet natursten!
 
Lagervara
Finns även som hörnsten för ytterhörn